Közép-duna menti
fejlesztési ÜGYNÖKSÉG

A Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökség

A 2020. augusztus 4-én megalakult a Közép-Duna Menti Térségi Fejlesztési Tanács operatív feladatokat ellátó munkaszervezete, a KDMFÜ Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (KDMFÜ Nonprofit Kft.), amelynek cégbírósági bejegyzésére 2020. november 23-án került sor.
A KDMFÜ Nonprofit Kft. elsődleges célja a Közép-Duna Menti Térségi Fejlesztési Tanács munkaszervezeti feladatainak széleskörű ellátása, információk biztosítása a térség települései számára, üzleti és kulturális kapcsolatok erősítése valamint nyilvánosság biztosítása a térségben zajló fejlesztésekről, innovációkról.
Fontos célunknak tekintjük továbbá, hogy a gazdasági növekedést minél több eszközzel sikerüljön támogatni, és - a térség adottságait és igényeit figyelembe véve - pályázati források elérését, innovatív projektek megvalósítását, valamint a működő vállalkozások további fejlődési lehetőségeit biztosítsuk. A bővülő infrastrukturális kapacitásoknak a hosszabb távon történő kihasználása, a fejlesztési eredmények funkcióinak fenntartása, új befektetési lehetőségeknek a térségbe vonzása hosszú távú célként jelenik meg a fejlődés szempontjából.

A KDMFÜ Nonprofit Kft. három fő feladatcsoport mentén látja el működését:

- a KDMFT munkaszervezeti-, és célfeladatok végrehajtása,
- többletforrás bevonása a térség fejlesztésére,
- vállalkozási tevékenység.

A fenti feladatcsoportok mentén legfontosabb tervezett tevékenységeink a következők:
- Területi tervezés és koordináció ellátása,
- Pályázat- és projektmenedzsment,
- Helyi kezdeményezések támogatása, projektfejlesztés,
- Nemzetközi projektek megvalósítása és menedzsmentje,
- Vállalkozási tevékenységek ellátása.
AZ ÜGYNÖKSÉG KÖZÉRDEKŰ ADATAI
7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram