Rólunk

Grónay Andrea Mária

ügyvezető
Képviseli és irányítja az Ügynökséget. Gondoskodik a Társaság szabályos működéséről, összhangban a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács alapszabályában megfogalmazott feladatok végrehajtásával. Szakmai munkájával megvalósítja az Ügynökség hatékony és gazdaságos működését és elősegíti a folyamatos fejlődést a területi tervezés, koordináció, pályázat- és projektmenedzsment, helyi kezdeményezések támogatása, projektfejlesztés, nemzetközi projektek és vállalkozási tevékenység területeken.

Fockter Zoltán

gazdasági igazgató
Feladata az Ügynökség és a Tanács gazdasági irányítása, a működéssel összefüggő és a tevékenység során jelentkező pénzügyi teendők tervezése, koordinálása és ellenőrzése, mely munkafolyamatokban operatívan is közreműködik.

Barkó Boglárka

nemzetközi és kiemelt projektmenedzser
Az Ügynökségnél nemzetközi és kiemelt projektmenedzserként dolgozik. Főbb feladatai a szervezeten belül: nemzetközi projektek generálása, kiemelt projektek menedzsmentje.

Tóth Kálmán

vezető projektmenedzser
Az Ügynökség vezető projektmenedzsereként a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség fejlesztési céljainak sikeres megvalósulását elősegítő EU-s és hazai finanszírozású pályázatok feltérképezése, pályázatok előkészítése, benyújtása és projektmenedzsment feladatok ellátása tartozik feladatai közé.

Danics Ágnes

irodavezető
Feladata az Ügynökség operatív működésének szervezése, irányítása. A szervezeti egységek munkájának támogatása, valamint részvétel a HR feladatok ellátásában.

Szedő Gyula

stratégiai szakmai munkatárs
Feladatai: részvétel a közép- és hosszú távú koncepciók, stratégiák, programok kidolgozásában, ezek felülvizsgálatában, megvalósításuk nyomon követésében és monitoringjában valamint háttéranyagok előkészítése, véleményezése.

Temesvári Fanni

stratégiai térségi asszisztens
Feladatai közé tartozik az Ügynökségi munka támogatása, a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács háttérmunkájának előkészítése, a pályázatok figyelése, valamint a kiemelt térséget érintő képzések koodinációja.

Ivanics Ivett

vezető kontroller
Feladata a működéshez és a projektekhez kapcsolódó tervezési feladatok ellátása, a társaság bevételeinek és költségeinek nyomon követése, a támogatások pénzügyi elszámolása, illetve a működés optimális költségstruktúrájának a kialakítása.
7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram