Rólunk

Grónay Andrea Mária

ügyvezető
Képviseli és irányítja az Ügynökséget. Gondoskodik a Társaság szabályos működéséről, összhangban a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács alapszabályában megfogalmazott feladatok végrehajtásával. Szakmai munkájával megvalósítja az Ügynökség hatékony és gazdaságos működését és elősegíti a folyamatos fejlődést a területi tervezés, koordináció, pályázat- és projektmenedzsment, helyi kezdeményezések támogatása, projektfejlesztés, nemzetközi projektek és vállalkozási tevékenység területeken.

Fockter Zoltán

gazdasági igazgató
Feladata az Ügynökség és a Tanács gazdasági irányítása, a működéssel összefüggő és a tevékenység során jelentkező pénzügyi teendők tervezése, koordinálása és ellenőrzése, mely munkafolyamatokban operatívan is közreműködik.

Barkó Boglárka

nemzetközi és kiemelt projektmenedzser
Az Ügynökségnél nemzetközi és kiemelt projektmenedzserként dolgozik. Főbb feladatai a szervezeten belül: nemzetközi projektek generálása, kiemelt projektek menedzsmentje.

Majoros Zsuzsanna

szakmai igazgató
Szakmai igazgatóként koordinálja a KDMKT rövid-, közép- és hosszútávú stratégiai dokumentumaiban foglalt programok, projektek megvalósítását, ill. a stratégiai irányok és anyagok felülvizsgálatát, valamint a kapcsolódó monitoringrendszer működtetését. Feladata továbbá a humán- és gazdaságfejlesztési ágazati prioritás mentén megvalósuló projektek generálása, megvalósításuk irányítása, valamint kapcsolódó szakértői feladatok ellátása. Aktívan vesz részt az Ügynökség partnerségi hálózatának bővítésében, sokszínűvé tételében.
7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram