Helyi termékek a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség területén

A Közép-Duna Menti Kiemelt Térség 3 vármegye (Bács-Kiskun, Fejér, Tolna) 99 települése által lehatárolt területén számos helyi termelő és termékkészítő vesz részt a Térség és közvetlen környezetének helyi termékekkel való ellátásában. Az élelmiszeripari, háztáji termékeken kívül számos, minőségi iparművészeti, kézműves, bőrműves, népművészeti, mezőgazdasági, borászati, pálinkáriumi termék is megtalálható itt, melyekről úgy gondoljuk, igazán méltóak arra, hogy szélesebb közönség is megismerhesse őket.

Éppen ezért a Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökég Nonprofit Kft. létrehozott egy olyan adatbázist, amelyben a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség kincsei találhatóak, ezáltal is segítve a helyi termékek és a mögöttük álló magánszemélyek, szervezetek láthatóvá tételét, ezen keresztül pedig a piaci szereplők társadalmi, környezeti és üzleti fenntarthatóságát.

Célunk, hogy a térség (agro)turisztikai vonzerejének növeléséhez a helyi értékek bemutatásán keresztül járulhassunk hozzá.

7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram