2021.11.12.

A jövő évi Energia Világkongresszust Szentpéterváron tartják a Roszatom partneri közreműködésével – 2021. 11. 12.

2022. október 24-27. között Szentpéterváron rendezik meg a 25. Energia Világkongresszust. A világrendezvény partnere a Roszatom. Az Energia Világ Tanács (WEC) egyik legfontosabb eseménye az Energia Világkongresszus, amelyen a nemzetközi energiaszektor vezetői, minisztériumok, a nagy energiaügynökségek vezetői, szakértők és tudósok, állami és kormányközi szervezetek, valamint az üzleti szféra és a globális média képviselői vesznek részt.

A jövő évi Energia Világkongresszust „Energia az emberiségnek” mottóval tartják.

A Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern a rendezvényre kiállítással készül, a kongresszus főbb rendezvényein a Roszatom saját delegációval vesz részt Alekszej Lihacsov vezérigazgatóval az élen. A programok a globális energiaátmenet változásainak különböző szempontjaira, az energiaszektor fenntartható fejlődésére és a klímasemlegesség elérésére fókuszálnak.

Háttér:

Az 1924 óta megrendezett Energia Világkongresszus az energetikai ipar legtekintélyesebb rendezvénye, amely az energiaszektor minden aspektusával és aktuális fejlődési irányaival foglalkozik. A 2022-es Energia Világkongresszussal kapcsolatos további információk a www.worldenergycongressrussia.org weboldalon találhatóak.

Forrás: https://atombiztos.blogstar.hu/2021/11/11/a-jovo-evi-energia-vilagkongresszust-szentpetervaron-tartjak-a-roszatom-partneri-kozremukodesevel/113517/ 2021. november 11.

7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram