2022.06.07.

Elkezdődött a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség Idősgondozási Stratégiájának kidolgozása

A Közép-Duna Menti Kiemelt Térség Területfejlesztési Koncepciójában és Stratégiai Programjában megfogalmazott cél az Idősellátási Koncepció létrehozása, melynek eredményeként a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség területén élő idősek szociális ellátásának, tervezettebbé, elérhetőbbé válását, az idősek életminőségének javulását, valamint a nyújtott szociális szolgáltatások színvonalának növekedését szeretnénk elérni.

Az Idősellátási Koncepció elkészítésével beszerzési eljárás keretében a VENN Projekt Kft.-t bíztuk meg. A koncepció kidolgozásának csoportvezetője dr. Nagy Viktor lesz, aki több éves, a tartós bentlakásos idősgondozás, valamint a szociális szolgáltatásmenedzsment területén szerzett szakmai tapasztalatának köszönhetően a téma szakértőjeként áll majd a jövőben a térségi szereplők rendelkezésére.

Terveink között szerepel továbbá egy – a teljes térségi idősellátását koordináló – Idősügyi Tanács (munkacsoport) felállítása is, amellyel szeretnénk összefogni a térség döntéshozóit és idősügyi szakembereit az együttműködés lehetőségeinek feltérképezése, ill. a hatékony stratégiaalkotás érdekében.

7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram