2021.07.06.

Folyóiratok szakmai programjainak támogatása

Pályázat megnevezése

Folyóiratok szakmai programjainak támogatása

Pályázat tárgya és célja

Felhívás a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság, mint az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében és képviseletében eljáró lebonyolító szerv által meghirdetett Folyóiratok szakmai programjainak támogatása c. nyílt pályázati konstrukcióhoz.

Releváns szakterületek

támogatás

Támogatható tevékenységek

 1. Mentori program
 2. Gyakornok(ok) foglalkoztatásának támogatása
 3. Mesterkurzus(ok) szervezése, megtartása
 4. Szakmai szemináriumok megtartása továbbképzés jelleggel
 5. Digitalizálás
 6. A digitalizálás eszközszükségletének biztosítása
 7. Archívum digitalizálása
 8. A kiadványok más digitális/elektronikus formátumba történő konvertálása (például: nyomtatott kiadványok e-book formátumokra konvertálása)
 9. A folyóirathoz kapcsolódó online felület fejlesztése
 10. Multimediális tartalmak gyártása
 11. audió/videó formátumban bemutatja a folyóirat által megjelentetett értékeket, egy-egy tartalmi egységét vagy tematikus számát.
 12. a folyóirat szakmai tevékenységének, kultúrahordozó szerepének megerősítését szolgáló multimédiás tartalmak előállítása

A Pályázó a fenti a)-c) tevékenységek közül bármelyiket vagy mindegyiket megvalósíthatja, azonban felhívjuk figyelmüket, hogy egy pályázat keretében egy tevékenységre nyújthat be pályázatot.

Amennyiben egy Pályázó az a)-c) tevékenységek közül több tevékenységet is meg kíván valósítani, akkor az egyes tevékenységekre külön pályázatot kell összeállítani és beküldeni az EPER-en keresztül (egy Pályázó egy folyóirat tekintetében maximum három pályázatot nyújthat be jelen Felhívás keretében).

Támogatás formája

Vissza nem térítendő támogatás

Támogatás összege

1 millió- 10 millió Ft

Támogatás mértéke

100%

Támogatás keretösszege

500 millió Ft

Megvalósítás helye

országos

Pályázók köre

 • az a magyarországi székhelyű jogi személy, amely a pályázatban feltüntetett magyar nyelvű online és/vagy nyomtatott sajtótermék bejegyzett kiadója a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál és/vagy annak jogelődjénél;
 • az a szlovákiai, ukrajnai, romániai, szerbiai, horvátországi, szlovéniai és ausztriai székhelyű jogi személy, amely magyar nyelvű online és/vagy nyomtatott sajtótermék bejegyzett kiadója, és aki ilyen irányú tevékenységét az erről szóló dokumentummal, valamint annak magyar nyelvű egyszerű (nem feltétlenül hiteles) fordításával igazolni tudja.

Pályázat benyújtásának határideje

2021. július 30.

Pályázat kiírója

Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt.

Link a pályázati felhíváshoz

https://kultura.hu/folyoiratok-szakmai-programjainak-tamogatasa/

A pályázatokról a PályázatMenedzser.hu pályázatfigyelő szolgáltatásából értesülünk.

7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram