2024.04.02.

Idén 13 vállalat vehet részt a BKIK innovatív mentorprogramjában

Idén 13 vállalat vehet részt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) innovatív, környezetileg és társadalmilag felelős működést ösztönző mentorprogramjában - közölte a BKIK csütörtökön az MTI-vel.

A Bridge to Benefits megvalósításában nagyvállalatok, önkormányzatok, felsőoktatási és civil intézmények, összesen 25 mentorszervezet vesz részt. A képzési szakasz április közepétől május végéig tart, moduljai a jövőálló vállalkozások feladataira összpontosítanak. A személyes részvétellel zajló mesterkurzust egyéni és csoportos mentortámogatás egészíti ki - írták.

A kiválasztott vállalkozások átlagosan 26 főt foglalkoztatnak, tavalyi átlagos árbevételük meghaladja az 500 millió forintot. A Bridge to Benefits a szervezők várakozása alapján hozzájárulhat ahhoz, hogy a résztvevőkből értékalapú együttműködéseket, hosszú távú tudáscserét támogató vállalkozói közösség épüljön - olvasható a közleményben.

A BKIK 2020 őszén hívta életre a mesterkurzust, amely az idei felhívás szerint új vállalati kapcsolatokhoz és szakmai tapasztalatokhoz juttatja a sikeres jelentkezőket. A legjobb projektet felmutató résztvevők inkubációs vállalkozásfejlesztési támogatásban részesülnek - tették hozzá.

Forrás:
MTI
2024. március 28.

7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram