2023.04.03.

Lezárult a XIV. Duna-Tisza közi Agrár Expo Kiskőrösön

Sok érdeklődő, ízletes kóstolók és színes programok jellemezték a Kiskőrösön megrendezett XIV. Agrár Expót, melynek zárónapján sem volt hiány a helyi termelők kínálatából és az érdekes programokból.

A vasárnap reggel kiérkezők először Kiskőrös város mazsorett csoportjainak előadását tekinthették meg. Művészeti vezetőjük Gmoser György. Az ebédről ezen a napon is Flórián János és csapata gondoskodott, akik bográcsos ételekkel várták az ebédelni vágyókat. A nap egyik csúcspontja az ABBA Sisters fellépése volt, akik nagyon sok érdeklődőt vonzottak a sportcsarnokba.

A termelők a kétnapos vásár végén elismerően nyilatkoztak a rendezvényről. Mint elárulták, megtalálták a számításukat, a kiváló programok rengeteg vásárlót vonzottak, sokan távoztak teli kosarakkal. Egyedülálló, hogy Kiskőrösön a szervezők még az árupakoláshoz is segítséget nyújtanak. Kiváló logisztikával működik az expó, látszik a sok éves tapasztalat. Még az eső is csak végszóra érkezett. S, ha a vége jó, minden jó: gépkiállítók, borászok, termelők, kézművesek, árusok, büfések, vendégek, mindenki elégedetten tért haza.

Forrás:
https://vira.hu/2023/04/02/lezarult-a-xiv-duna-tisza-kozi-agrar-expo/
2023. április 3.

7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram