2022.09.05.

Erasmus+ pályázatok - Erasmus-akkreditáció

A pályázat megnevezése

Erasmus+ pályázatok - Erasmus-akkreditáció

A pályázat tárgya és célja

A pályázattípus célja az oktatás és tanulás európai dimenziójának megerősítése, a képzés és az oktatás minőségének javítása Európában, illetve hozzájárulni az európai oktatási térség erősítéséhez A sikeres pályázók egy hosszú távra (2027 végéig) szóló tanúsítványt nyernek el, melynek birtokában a köznevelési intézmények magas színvonalú mobilitási projektek megvalósításán keresztül tudják támogatni oktatási céljaikat és az intézményekben dolgozók, tanulók szakmai fejlődését.

Az Erasmus-akkreditáció az ifjúság területén lehetőséget nyújt a szervezeteknek rendszeres mobilitási tevékenységek megvalósítására.

Összefoglaló

A támogatás formája:

Vissza nem térítendő támogatás

A támogatás mértéke:

A támogatás keretösszege:

A pályázat kiírója:

Tempus Közalapítvány

A pályázat benyújtásának határideje:

2022. október 19. 12.00

Megvalósítás helye:

Az Európai Unió tagállamai*

*A tengerentúli országok és területek (TOT), és ahol releváns, azok köz- és magánintézményei is jogosultak az Erasmus+ programban való részvételre.

Nem EU tagállamként a programban szintén részt vesz: Észak-Macedón Köztársaság, Izland, Liechtenstein, Norvégia, Törökország, Szerbia

Releváns szakterület:

Oktatás, szakképzés

Támogatható tevékenységek

  • Erasmus-akkreditáció a köznevelés, a szakképzés és a felnőtt tanulás területén
  • Erasmus-akkreditáció az ifjúsági területen

 

A pályázók köre

A pályázó intézménynek/szervezetnek legalább két év szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie abban a szektorban, amelyben akkreditációs pályázatot kíván benyújtani.

A pályázásra kizárólag intézmények/szervezetek jogosultak.

Erasmus-akkreditációra az ifjúság területén a következő országok valamelyikében letelepedett köz- és magánszervezetek pályázhatnak:

  • az Európai Unió tagállamai,
  • a programhoz társult harmadik országok, a jogalapban meghatározott feltételek szerint (A jogalap elfogadása folyamatban van. A 2014–2020. évi Erasmus+ programban ez a lista a következő országokat is magában foglalja: Izland, Norvégia, Liechtenstein, Törökország, Észak-Macedónia és Szerbia.)

Link a pályázati felhíváshoz

A pályázatokról a PályázatMenedzser.hu pályázatfigyelő szolgáltatásából értesülünk.
7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
apartmentbooktagmap-markercalendar-fullpie-chartchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram