2024.04.02.

Pályázat női vállalkozók támogatására

A pályázat megnevezése

Pályázat női vállalkozók támogatására

A pályázat tárgya és célja

A Visa pályázati felhívása női vállalkozók számára, a Visa She's Next elnevezésű egyéves vállalkozásfejlesztési programban való részvételre és támogatás elnyerésére.

Összefoglaló

A támogatás formája:

Vissza nem térítendő támogatás

A támogatás mértéke:

A támogatás keretösszege:

A pályázat kiírója:

Visa

A pályázat benyújtásának határideje:

2024. április 30. 23:59 óra

Megvalósítás helye:

Országos

Releváns szakterület:

Vállalkozásfejlesztés

Támogatható tevékenységek

A Visa She's Next program női vállalkozásoknak nyújt finanszírozási és vállalkozásfejlesztési támogatást. A női vállalkozók számos akadállyal néznek szembe szerte a világon és hazánkban is. A legtöbb nő számára továbbra is kihívás vállalkozásának finanszírozása, a munka és a magánélet egyensúlya, valamint a túlterheltség. Ezen problémák leküzdésére a Visa az Impact Hub Budapesttel együttműködve idén is elindítja pályázati programját Magyarországon.

A pályázók köre

A pályázaton kizárólag vállalkozások vehetnek részt: cégek és egyéni vállalkozók egyaránt indulhatnak a pályázaton. A pályázat benyújtásához az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:
1. A Pályázó a nevezés időpontjában nagykorú (18 éves),
2. A Pályázó magyarországi lakóhellyel rendelkezik,
3. A Pályázó vállalkozásának a törvény által előírt vagy elismert jogi formák valamelyikének keretében működik. A Pályázó vállalkozási tevékenysége nem szünetelhet.
4. Cégek esetén a Pályázó vállalkozásának legalább 51%-ban női tulajdonban kell lennie. Egyéni vállalkozás esetén az üzleti tevékenységet nőnek kell végeznie.
5. A Pályázó vállalkozásának termékeket vagy szolgáltatásokat kell kínálnia, és legalább az előző naptári évben bevételt kell termelnie.
6. A Pályázó vállalkozásának legalább 2022. január 1. előtt jogszerűen bejegyzettnek kell lennie.
7. A Pályázó vállalkozásának jogszerű és meggyőző digitális jelenléttel kell rendelkeznie, mint például weboldal, online rendelési funkció vagy platform, közösségi média jelenlét, vagy képesnek kell lennie digitális fizetések fogadására.

Link a pályázati felhíváshoz

A pályázatokról a PályázatMenedzser.hu pályázatfigyelő szolgáltatásából értesülünk.
7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
apartmentbooktagmap-markercalendar-fullpie-chartchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram