2021.11.08.

Pályázat összművészeti nagyrendezvények támogatására

A pályázat megnevezése

Pályázat összművészeti nagyrendezvények támogatására

A pályázat tárgya és célja

A Színházművészet Kollégiuma pályázatot hirdet összművészeti nagyrendezvények létrehozása és pályakezdő színházi alkotók bemutatkozása céljából.

Összefoglaló

A támogatás formája:

Vissza nem térítendő támogatás

A támogatás mértéke:

legfeljebb 100%

A támogatás keretösszege:

90 millió Ft

A pályázat kiírója:

Nemzeti Kulturális Alap

A pályázat benyújtásának határideje:

2021. november 22.

Megvalósítás helye:

Országos

Releváns szakterület:

Művészet, Kultúra

Támogatható tevékenységek

  1. a támogatandó tevékenység nem minősül gazdasági tevékenységnek, mivel a pályázatba foglalt tevékenységek kapcsán a piaci bevételei nem érik el működési költségek legalább felét, és/vagy
  2. támogatandó tevékenységből megvalósuló szolgáltatások korlátozott vonzáskörzettel rendelkeznek, ezeket elsősorban magyar állampolgárok fogják igénybe venni (és a külföldi látogatók száma előre láthatóan marginális lesz), és ezért a támogatás előreláthatóan marginális hatással van a határon átnyúló beruházásokra és letelepedésekre.

A pályázók köre

Az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási szabályairól szóló 2008. évi XCIX. törvény (a továbbiakban: Emtv.) 11. § szerinti nemzeti vagy kiemelt minősítéssel rendelkező, kőszínházi tevékenységet folytató, vidéki székhelyű színházművészeti szervezetek.

 

Link a pályázati felhíváshoz

A pályázatokról a PályázatMenedzser.hu pályázatfigyelő szolgáltatásából értesülünk.
7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
apartmentbooktagmap-markercalendar-fullpie-chartchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram