2022.11.16.

Sertés állatjóléti támogatás 2023

A pályázat megnevezése

Sertés állatjóléti támogatás 2023

A pályázat tárgya és célja

A Magyar Államkincstár pályázati felhívása sertés állatjóléti támogatás igénylésére a 2023-as évre vonatkozóan, a vágósertés és tenyészkoca süldő tartása során a sertéstartók az előírásokon túlmutató állatjóléti kötelezettségvállalásának ellentételezése érdekében.

Összefoglaló

A támogatás formája:

Vissza nem térítendő támogatás

A támogatás mértéke:

A támogatás keretösszege:

A pályázat kiírója:

Magyar Államkincstár

A pályázat benyújtásának határideje:

2022. december 31. 23:59 óra

Megvalósítás helye:

Országos

Releváns szakterület:

Állattartás

Támogatható tevékenységek

A vágósertés és tenyészkoca süldő tartása során a sertéstartók az előírásokon túlmutató állatjóléti kötelezettségvállalás ellentételezésére - az előírtnál legalább 10%-kal nagyobb férőhely; a tartási rendszerben természetes feltétel; a verekedés, a kimarás megelőzéséhez szükséges feltételek; az almozás; továbbá a megfelelő mikroklíma biztosítására - vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe, amennyiben vállalják a támogatott tevékenység egy éven át történő folytatását.

A pályázók köre

Támogatási kérelmet csak azon ügyfél (igénylő) nyújthat be, aki/amely a mezőgazdasági, agrár-vidékfejlesztési, valamint halászati támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvényben foglalt nyilvántartásba vételi kötelezettségének eleget tett.

Link a pályázati felhíváshoz

A pályázatokról a PályázatMenedzser.hu pályázatfigyelő szolgáltatásából értesülünk.
7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
apartmentbooktagmap-markercalendar-fullpie-chartchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram