2021.04.01.

Stratégia társadalmi egyeztetése

Tisztelt Partnerünk!
Tisztelt Érdeklődő!

A területfejlesztésről és a területrendezésről szóló 1996. évi XXI. számú törvény (17.§ (7) bek. b) pontja) alapján a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács feladata, hogy kidolgozza, és a területfejlesztés stratégiai tervezéséért felelős miniszter útján a Kormány elé terjessze a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség területfejlesztési koncepcióját, stratégiáját és programját. 
 
A Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács 2021.03.30-i határozata alapján a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség stratégiáját elfogadta, és indítványozta a társadalmi egyeztetés folyamatának megkezdését a 218/2009. Kormányrendeletben foglaltak szerint.

A véleményezendő dokumentum az alábbi linkre kattintva érhető el: STRATÉGIA TÁRSADALMI EGYEZTETÉS

Kérjük, véleményét 2021. május 15-ig juttassa el a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács részére az info@kdmfu.hu elérhetőségen keresztül.

Amennyiben a fenti dokumentummal kapcsolatban bármilyen egyéb kérdése merülne fel, a Tanács munkaszervezete készséggel áll rendelkezésére a megadott e-mail címen.

Dunaföldvár, 2021. március 31.

Tisztelettel: Dr. Mikulás Brigitta, 

a Közép-Duna Menti fejlesztési Tanács elnöke

7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram