2024.03.27.

Virágos Magyarország: várják a Tolna vármegyei települések nevezéseit

Elindult az ország legpatinásabb és legnépszerűbb környezetszépítő megmérettetése, amelyre május 1-ig jelentkezhetnek a települések.


A Virágos Magyarország verseny 2023-ban ünnepelte 30. évfordulóját. A jubileum fontos mérföldkő volt a folyamatosan megújuló és évről évre egyre több közösséget és szakmai szervezetet ösztönző mozgalom életében. Tavaly több mint 380 település 549 pályázatot nyújtott be, melyek között 80 szakmai és partneri díj talált gazdára.


A Virágos Magyarország verseny szervezőbizottsága és a Magyar Turisztikai Ügynökség 2024-ben 31. alkalommal hirdeti meg környezetszépítő versenyét, amelyre május 1-ig várják a helyi közösségek pályázatait. Ismét öt települési kategóriában hirdetik meg a versenyt – a kis falvaktól a nagyvárosokon át a fővárosi kerületekig –, míg a határon túli magyarlakta települések már ötödik alkalommal jelentkezhetnek zöld közterületeikkel.


A verseny 2017 fődíjasa a 2000 fős és kisebb falvak kategóriájában Szálka lett, és Szekszárd is rendszeresen nyer kategóriadíjakat a megmérettetésen.

Forrás:
https://www.teol.hu/helyi-kozelet/2024/03/viragos-magyarorszag-varjak-a-tolna-varmegyei-telepulesek-nevezeseit

2024. március 26.

7020 Dunaföldvár, Kossuth Lajos u. 2.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram